Tenuta Tre Terre

Smještena u vinogradarskoj regiji Istre, Hrvatska, Tenuta Tre Terre krasit će šarmantno područje Momjana, poznato po izvrsnim degustacijama vina, čarobnim vinogradima i poznatim vinarijama. Tenuta Tre Terre stoji kao skriveni dragulj, nudeći miran bijeg za one koji traže opuštajuće prostore za vjenčanja, privatne događaje i team-buildinge. Sa svojim bujnim okolišem i očaravajućom atmosferom, Tenuta Tre Terre poziva vas da otkrijete savršenu kombinaciju mirnih krajolika i dobrog gostoprimstva za vaše nezaboravne prigode.

Iskusite izvrsnu kombinaciju hrvatske baštine i kulinarske umjetnosti s NOTA octom, premium hrvatskim proizvodom izrađenim u suradnji s marketinškom agencijom SONDA i poznatom hrvatskom pjevačicom i tekstopiskinjom Tamarom Obrovac. Obogatite svoje gastronomsko iskustvo s NOTA octom koji, poput prekrasne melodije, donosi jedinstven i ugodan okus vašim jelima. Otkrijte bit hrvatske gastronomije u svakoj kapljici NOTA octa, gdje se tradicija susreće s kreativnošću.

Magično mjesto gdje se gastronomija susreće sa srži Istre.

Tenuta Tre Terre poziva vas na okusno putovanje kroz svoje imanje, nudeći jedinstveni degustacijski jelovnik s našim glavnim proizvodom, Nota octom.

Uživajte u predivnom okruženju uz čašu lokalnog vina ili domaćih alkoholnih pića u našem šarmantnom baru, koji oslikava bit ovog prekrasnog imanja.

Ponesite komadić iskustva sa sobom i ponovno ga doživite s voljenima.

Exkluzivna destinacija i slikovito imanje dostupno za najvažnije dane!

Proslavite svoju ljubav usred vinograda i stvorite jedinstvene uspomene na svoj poseban dan. Uronite u šarm našeg imanja.

Dovedite svoj tim na zabavan i edukativan dan. Podignite timski duh i strast uživajući u našem inspirativnoj prirodnoj oazi.

Budite dio naših veselih događaja koji slave prirodu i lokalne proizvode ili organizirajte svoje ekskluzivne događaje u očaravajućoj atmosferi Tenuta Tre Terre, gdje svaki trenutak postaje nezaboravno iskustvo.

TENUTA - NAŠE NOVOSTI

Budite u tijeku sa svime što se događa u našem svijetu redovito prateći vijesti na našoj web stranici. Vaša svijest je naš prioritet, i uvijek ćemo se truditi pružiti vam najnovije i najrelevantnije informacije.

image

HISTROKOZMOS | PRistrani | NOTA OCAT

Umjetnica, glazbenica, mikrokosmos Istre - Tamara Obrovac će govoriti o Nota projektu - prvom istarskom kolekcijom vinskog octa za koji je ona skladao jedinstvenu glazbu.Etiketu s notnim zapisima potpisuje Studio…
image

Nagrada za najbolje pakiranje

Nota je prva kolekcija istarskog vinskog octa, inspirirana autohtonim gastronomskim nasljeđem i sastavljena prema načelima fascinantnog istarskog naslijeđa - tako da korisnikova osjetila mogu plesati u harmoniji glazbe i okusa.…
image

Degustacija Nota octa

Tenuta Tre Terre je imanje u maloj dolini Dragočevac, selu blizu općine Momjan. Bavimo se proizvodnjom octa, i s ponosom ističemo da je naš ocat pravi gurmanski specijalitet koji će…