Tenuta Tre Terre

Izvrsno odredište i slikovito imanje Dostupno za najvažnije dane!

TENUTA o nama

Tenuta Tre Terre je imanje smješteno u maloj dolini Dragočevac, blizu općine Momjan – šarmantnog istarskog područja poznatog po vinskim podrumima i prestižnoj sorti vina Muscat.

Godine 2005. poduzetnik i vizionar, s širokim spektrom poslovnih poduhvata u biografiji, od vođenja restorana, hotela, do nadzora turističke agencije, građevinske tvrtke i agencije za nekretnine, Ivan Catalano stekao je imanje od 4 ha s namjerom osiguravanja oaze mira za svoju obitelj i sebe.

No, njegova ljubav prema poljoprivredi te strast prema poslovanju i dijeljenju, odvele su ga u transformiranje dijela imanja u poljoprivredno polje s vinogradima, poljima lavande i prekrasnim terasama za divljenje ljepoti prirode s prijateljima i obitelji.

Ime Tre Terre postalo je logičan izbor nakon čarobnog prizora koji je otkrio fenomen na ovom području. Priprema tla za vinograd uključivala je proces iskopavanja dubokog preko metra i pol, a nakon nekoliko kišnih dana, prekrasno sunčano jutro otkrilo je prvi put tri različite boje tla: žarko crvenu, bijelu glinu i klasično smeđe tlo. Godine 2019. osnovana je Tenuta Tre Terre. Godine 2019. osnovana je Tenuta Tre Terre.

Galerija fotografija