Tenuta Tre Terre

2. Lila Day – Gastro Event

lila day

Pridružite nam se na 2. Lila Danu u Tenuta Tre Terre!

Datum: 03.07.2024 Vrijeme: 17:00 – 00:00 Lokacija: Tenuta Tre Terre BESPLATAN ULAZ!

Zamislite dan gdje je zrak ispunjen umirujućim mirisom lavande, sunce nježno sja nad bujnim vinogradima, a svaki kutak imanja poziva vas da uživate u vinima i koktelima. Dobrodošli na Lila Dan u Tenuta Tre Terre!

Odabrana Vina: Izbor snažnih i svježih crnih vina te laganih i voćnih rosé vina iz Vinarije Korlat, Vinarije Radanović, Vinarije Marčeta i Vinarije San Mauro!

Hrana inspirirana Lila Danom: Od inovativnih burgera do posebno napravljenih salata i sladoleda iz Ema Ice Cream!

Jedinstveni Piknici: Spakirajte svoje omiljeno vino i hranu u košaru i pronađite savršeno mjesto među vinogradima ili s pogledom na polja lavande. Piknik košare će biti dostupne na imanju.

Lokalni Lavandini Proizvodi: Otkrijte zanatske lavandine proizvode lokalnih proizvođača poput Illegal Lotus i Aroma Istre. Ponesite komadić Lila Dana kući s vama!

Posebni Naglasci: – DJ nastup za postavljanje savršenog raspoloženja – Ljubičasti kokteli koje priprema Barlogistic s Damijanić Destillery – Interaktivne radionice slikanja lavande s Oaza Art Experience

– Oslikavanje lica – Foto točke za hvatanje vaših magičnih trenutaka

Zabilježite i Podijelite: Podijelite svoje trenutke s Lila Dana s nama! Koristite hashtag #LilaDay2024 i označite nas na svojim fotografijama za priliku da budete prikazani na našoj stranici.

Ne propustite ovu jedinstvenu proslavu! Kliknite “Dolazim” i pozovite svoje prijatelje i obitelj. Ovo je besplatan događaj, i svi su dobrodošli.

Kako doći: https://maps.app.goo.gl/oEb8Cdtzu972ng6a9

Pratite našu stranicu vijesti za nadolazeće događaje!

Za više detalja, kontaktirajte nas na +385 91 605 5278.